αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
+ + + + +

Σύστημα 12άδων σε 5 πονταρίσματα

(κέρδος 3 ή 4 μάρκες)

Επιλέγουμε μια 12άδα π.χ. την Γ΄  για την οποία ζητάμε να εμφανιστεί μια φορά τουλάχιστον σε 5 προκαθορισμένες μπίλιες.
Ο στοιχηματισμός γίνεται ως εξής :







Ποντάρισμα
Κέρδος
1η μπίλια
2 μάρκες
+ 4 μάρκες
2η μπίλια
3 μάρκες
+ 4 μάρκες
3η μπίλια
4 μάρκες
+ 3 μάρκες
4η μπίλια
6 μάρκες
+ 3 μάρκες
5η μπίλια
9 μάρκες
+ 3 μάρκες

Το σύστημα διακόπτεται όταν εμφανιστεί η 12άδα με κέρδος 3 ή 4 μάρκες. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί 1 12άδα που στοιχηματίζουμε τότε θα έχουμε απώλειες 24 μάρκες.


beta-win.blogspot.com  : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.


Αν σας άρεσε το ανωτέρω άρθρο και θέλετε να επιβραβεύσετε και να στηρίξετε την προσπαθεία του bet an win μπορείτε να κάνετε δωρέα οποιοδήποτε ποσό μέσω PayPal κάνοντας click εδώ 

beta-win.blogspot.com : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.
Flag Counter