αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
+ + + + +

Ψυχαγωγία και τζόγος

Τα αποτελέσματα σε ένα παιχνίδι υψηλής ανακύκλωσης όπως π.χ. το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ , δεν κρίνονται από την πρόβλεψη αλλά από την διαχείριση και τη στρατηγική.
Είναι λάθος λοιπόν και μάλιστα οδυνηρό να επικεντρώνεται ο παίκτης στον προβλεπτικό τομέα και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές με τα αποτελέσματα, που είναι σχεδόν πάντα αρνητικά.
Το κακό για τους παίκτες είναι ότι ελάχιστοι από αυτούς είναι σε θέση να γνωρίζουν τις εμπειρίες κορυφαίων τζογαδόρων, αυτών που έχουν εργαστεί χιλιάδες ώρες πάνω στις γκανιότες, τις προβλέψεις και τις πιθανότητες.
Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών παίζει για να παίζει, δηλαδή για το ψυχαγωγικό κομμάτι του παιχνιδιού. Οι 9 στους 10 παίκτες συμμετέχουν στα στοιχήματα για τη διαδικασία του ψαξίματος, τη συγκίνηση του κέρδους, την προσμονή και την επιβεβαίωση ότι είναι καλύτεροι από τους διπλανούς τους. Όταν είναι χαμένοι όλοι, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα !
Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ικανότητα για να προβλέψει κανείς ότι με αυτή τη νοοτροπία θα κερδίζουν οι ελάχιστοι έξυπνοι και θα χάνουν οι πολλοί. Μη νομίζετε ότι τα παραπάνω αφορούν μόνο τους Έλληνες παίκτες. Σε έρευνες που έγιναν στις ΗΠΑ για τους πελάτες των καζίνο , πρώτος λόγος συμμετοχής ήταν η ψυχαγωγία, δεύτερος λόγος η επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και τρίτος λόγος ήταν το κέρδος. Διαπιστώνουμε ότι οι παίκτες σε όλα τα πλάτη και μήκη συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο απέναντι σε ένα τυχερό παιχνίδι. Αυτή η συμπεριφορά τροφοδοτείται από την επαναλαμβανόμενη αποτυχία, η οποία αναδεικνύει την ψυχαγωγία σαν το πρώτο αίτιο συμμετοχής για να μη δημιουργηθούν τραυματικές εμπειρίες.
Όσοι λοιπόν θέλουν να «ψυχαγωγηθούν» με τον τζόγο να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν.
Όσοι θέλουν να κερδίσουν πρέπει να αυξήσουν τις υποτυπώδεις γνώσεις τους με επιμονή και υπομονή.


Αν σας άρεσε το ανωτέρω άρθρο και θέλετε να επιβραβεύσετε και να στηρίξετε την προσπαθεία του bet an win μπορείτε να κάνετε δωρέα οποιοδήποτε ποσό μέσω PayPal κάνοντας click εδώ 

beta-win.blogspot.com : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.
Flag Counter