αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
+ + + + +

Τεχνικές-Στρατηγική


"Το 95 % των παικτών του στοιχήματος χάνει"

Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο, ότι μακροπρόθεσμα, το 95% των παικτών του στοιχήματος χάνει χρήματα και μάλιστα πολλά. Οι Bookmakers γνωρίζουν καλά ότι ένας μέσος παίκτης του στοιχήματος κατ' ελάχιστο χάνει 150 με 250 Ευρώ κάθε εβδομάδα. Γνωρίζουν επίσης ότι διάφοροι ευκαιριακοί πάικτες που ανοίγουν λογαριασμούς ακολουθώντας κάποιο link που βρήκαν στο Internet με σκοπό να κερδίσουν λίγα εύκολα χρήματα, σε  πολύ μικρό χρονικό διάστημα όχι μόνο βρίσκονται να έχουν χάσει όλα τα χρήματα της αρχικής τους κατάθεσης, αλλά καταθέτουν και άλλα.



 
"Μόνο ένα 2% με 5% των παικτών του στοιχήματος κερδίζει"

Μόνο ένα πολύ μικρό ποσοσοστό παικτών της τάξης του 2% με 5% κερδίζει από το στοίχημα και αυτοί είναι οι επαγγελματίες πάικτες. Για τους επαγγελματίες παίκτες το στοίχημα είναι συνήθως η κύρια πηγή εισοδήματος.

Αν διερωτάστε αν πράγματι αυτό μπορεί  να συμβάινει, η απάντηση είναι ΝΑΙ.

  Οι εμπειρίες, μας οδηγουν σε αυτή την απάντηση. Κατά το παρελθόν  πολλοί παίκτες έχουν χάσει  πολύ μεγάλα ποσά στο στοίχημα και έχουν υποστεί όλες τις συνέπειες αυτών των αποτυχιών τους, πρίν τελικά αρχίσουν να κερδίζουν.

Οι περισσότεροι κάθονται ατέλειωτες ώρες στον Η/Υ ψάχνοντας για τις καλύτερες προβλέψεις, διαβάζοντας άρθρα σε άπειρα αθλητικά
sites, μελετώντας και αναλύοντας στατιστικά των ομάδων, διαβάζοντας σχεδόν όλες τις εφημερίδες του στοιχήματος, παρακολουθώντας αθλητικές εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση και γενικά ξοδεύουν όλο το χρόνο τους για το στοίχημα.

Οταν φτάνουν σε απόγνωση μετά από μεγάλες αποτυχίες
, ξοδεύουν ακόμη περισσότερα χρήματα για να αγοράσουν προβλέψεις από τους "Guru" του στοιχήματος από  διαφορα  Sites, από υπηρεσίες SMS κ.τ.λ. αλλά στο τέλος και πάλι το αποτέλεσμα είναι να είναι χαμένοι.

Αυτό που δεν έχουν κάνει είναι να ΣΚΕΦΤΟΥΝ μόνοι τους. Αλλωστε δεν υπάρχει χρόνος για αυτό αφού τον ξοδεύουν για να μελετάνε τις γνώμες των άλλων.

Τι είναι αυτό που φταίει και χάνουμε χρήματα
; Φταίνε οι λανθασμένες επιλογές; Είναι τόσο κακές οι προβλέψεις που παίζουμε; Οταν για παράδειγμα έχουμε ποσοστό επιτυχίας 60% με 80% στις επιλογές μας και τελικά είμαστε χαμένοι, φταίνε οι προβλέψεις για αυτό; Μάλλον όχι. Οταν σε οποιοδήποτε στοιχηματικό site στο Internet μπορείς εύκολα να βρείς tipsters με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 55% - 60% στις προβλέψεις που δίνουν, επιτρέπεται σε μακροπρόθεσμη βάση να χάνεις;. Η απάντηση είναι σίγουρα όχι. Τι είναι λοιπόν αυτό που φταίει;

 Ο κύριος λόγος που  το 95% των παικτών του στοιχήματος χάνει είναι γιατί δεν ακολουθεί μια στρατηγική ένα σύστημα που αποδεδειγμένα θα μπορεί να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο τέλος.


Πρέπει να σκεφτόμαστε απλά

Οταν μιλάμε για στοίχημα πρέπει να σκεφτόμαστε απλά. Οσο πιο πολύπλοκα γίνονται τα πράγματα τόσο λειτουργούν κατά του πάικτη. Το σύστημα που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω στηρίζεται σε απλά μαθηματικά και σε γεγονότα που  συμβαίνουν. Αρα έχει μεγάλες πιθανότητες να μήν αποτύχει αν ακολουθηθεί κατά γράμμα και στο τέλος να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι το κέρδος.

Πρίν προχωρήσουμε όμως στην παρουσίαση ενός αρκετά καλού συστήματος και εύκολου στην εφαρμογή, ας δούμε μερικά βασικά για το στοίχημα και τη διαχείριση του κεφαλαίου που πρέπει πάντα να τηρούμε για να αποφύγουμε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ


1) Πρέπει να δείτε το στοίχημα σαν επένδυση και όχι σαν τζόγο
Αν αναλογιστείτε ότι τα επιτόκια των τραπεζικών καταθέσεων κινούνται σε λιγότερο από 3% ετησιώς, τότε ένας εφικτός στόχος για απόδοση γύρω στο 20% από το στοίχημα ΜΗΝΙΑΙΩΣ θα πρέπει να μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.  Αν για παράδειγμα καταθέτατε στην Τράπεζα 1000 Ευρώ, με ετήσιο επιτόκιο 3%, θα είχατε κέρδος 30 € μετά από ένα χρόνο. Εδώ μπορούμε να μιλάμε για έναν απόλυτα ρεαλιστικό στόχο όπου τα 1000 Ευρώ θα μπορούσαν να μας αποδόσουν κέρδος 20% δηλ. 200 Ευρώ το μήνα, αν ακολουθούσαμε μια καλή στρατηγική στοιχηματισμού και διαχείρισης κεφαλαίου. 

Ενα ποσοστό κέρδους 20% το μήνα αυξάνει το αρχικό μας κεφάλαιο των 1000 Ευρώ σε περισσότερο από 8.500 Ευρώ μετά από 12 μήνες, που είναι μια εντυπωσιακή απόδοση και ταυτόχρονα ρεαλιστική αν ακολουθηθεί η κατάλληλη στρατηγική.

2) Αργά και Σταθερά

Είναι δυνατό να κερδίσετε ας πούμε 100.000 Ευρώ από το στοίχημα σε μια μέρα
; Η απάντηση είναι ναι. Θα πρέπει όμως να ρισκάρετε 100.000 Ευρώ σε ένα παιχνίδι με απόδοση 2 και με πιθανότητα τουλάχιστον 50% να χάσετε τα λεφτά σας αν ποντάρετε σε ένα γεγονός με 2 ενδεχόμενα. Είστε διατεθιμένοι να πάρετε αυτό το ρίσκο; Αξίζει να πάρετε αυτό το ρίσκο;

Ακόμη μπορείτε να ποντάρετε λιγότερα χρήματα σε ένα μεγάλο παρολί, ας πούμε με 10 ισοπαλίες και αν καταφέρετε να μην χάσετε καμία, να κερδίσετε αυτά τα χρήματα.

Πρακτικές σαν τις παραπάνω είναι η χαρά των
Bookmakers και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τους πάικτες που τις ακολουθούν στην χρεωκοπία.

3) Ξεχάστε τα παρολί (3άδες και πάνω)

Τα παρολί αποτελούν τον πιο εγγυημένο τρόπο για να χάσετε τα λεφτά σας. Οποιαδήποτε επιτυχία θα είναι πρόσκαιρη και ειναι αποδεδειγμένο ότι αν παίζετε παρολί θα είστε χαμένοι σε μακροπρόθεσμη βάση.

Πάιζουμε μονά παιχνίδια ή το πολύ δυάδες. Οτιδήποτε παραπάνω απαγορεύται δια ροπάλου.


4) Επιλογή παιχνιδιών

Υπάρχουν εκατοντάδες sites στο Internet που προσφέρουν δωρεάν προβλέψεις, κυκλοφορούν πολλά έντυπα με αξιόλογους αρθρογράφους, υπάρχουν πολλές εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση που προσφέρουν προβλέψεις.
Θα πρέπει να παρακολουθήσετε αυτά τα sites ή γενικότερα τα μέσα που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες  για λίγο καίρο και να εντοπίστε τους πιο αξιόπιστους tipsters. Είναι καλό να ακολουθούμε τους tipsters που τη συγκεκριμένη περίοδο έχουν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και να αποφεύγουμε αυτούς που χάνουν. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι όλοι οι tipsters έχουν καλές και κακές περιόδους όσο καλοί και να είναι.

Αυτό που πρέπει να κρατήσετε για το σύστημα που θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια είναι ότι αν ένας
tipster έχει ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο του 50%-55%  μας κάνει. Αυτό μεταφράζεται σε επιτυχία σε 1 στις 2 προβλέψεις περίπου, κάτι που κατά κανόνα συμβαίνει. Βέβαια όσο καλύτερος είναι ό tipster που ακολουθούμε τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 5) Κεφάλαιο

 Αναφέραμε προηγούμενα ότι θα πρέπει να δείτε το στοίχημα σαν επένδυση. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να καθορίσετε εκ των προτέρων το κεφάλαιο που θα χρησιμοποιήσετε για  στοιχηματισμό. Τα χρήματα αυτά θα πρέπει επίσης να είναι χρήματα που σας περισσεύουν και να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα χρειαστείτε για κάτι άλλο.  Ποτέ δεν ρισκαρουμε στο στοίχημα χρήματα που θα μας λείψουν από κάπου αλλού ή χρήματα που δεν έχουμε.

 6) Διαχείριση κεφαλαίου

Η διαχείριση του κεφαλαίου, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό παράγοντα που μας βοηθάει με σταθερό τρόπο να διαχειριστούμε τα κέρδη ή τη χασούρα μας, να θέτουμε επιμέρους στόχους που θα μειώνουν το ρίσκο, καθώς επίσης και να καθορίζουμε τη βάση του πονταρίσματος μας.

Ας υποθέσουμε ότι αποφασίζετε να διαθέσετε 1000 Ευρώ για το στοίχημα.
Διαιρέστε αυτό το ποσό των 1000 Ευρώ σε 5 ίσα μέρη 5 Χ200
Ξεκινήστε να παίζετε ακολουθώντας το σύστημα χρησιμοποιώντας τα πρώτα 200 € και με στόχο να τα διπλασιάσετε.
Αν διπλασιάσετε τα 200 €  τότε θα έχετε 1000 +200 =1200 €
Διαιρέστε πάλι αυτό το ποσό των 1200 Ευρώ σε 5 ίσα μέρη 5 Χ240
Συνεχίστε να παίζετε με τα 240 € με στόχο να τα διπλασιάσετε.
Οταν συμβεί αυτό προσθέστε τα 240 €  στα 1200 € =1440  κ.τ.λ.
Ακολουθήστε αυτή την τακτική όσο το κεφάλαιο σας αυξάνεται.

Σε περίπτωση που χασετε όλο το ποσό των 200 € κάντε το ανάποδο
Δηλαδή αφαιρέστε από τα 1000 Ευρώ τα 200 = 800 και διαιρέστε
σε 5 ίσα μέρη. 5Χ160 Ευρώ.
Παίξτε με τα 160 Ευρώ με στόχο να τα διπλασιάσετε.

Η διαχείριση των χρημάτων αποτελεί ένα πολύ σημαντικό παράγοντα και μας βοηθάει να προχωράμε με σταθερά βήματα και με επιμέρους στόχους στην  μακροπρόθεσμη αύξηση του κεφαλαίου μας.


7) Χρόνος

Σταματείστε να ξοδεύετε ατέλειωτες ώρες για το στοίχημα. Κάντε άλλα πιο ευχάριστα πράγματα, δείτε τους δικούς σας ανθρώπους, διαδεσκεδάστε, βγείτε μια βόλτα. 15 με 20 λεπτα είναι αρκετά για να βρείτε και να τοποθετήσετε τα στοιχήμτα σας αν ακολουθήσετε αυτά που γράφουμε και ένα καλό σύστημα.
 
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το σύστημα που παρουσιάζουμε στη συνέχεια χρησιμοποιεί δυάδες αγώνων με συνολική απόδοση 2.5  ή περισσότερο. Η απόδοση που αναφέρουμε δεν είναι περιοριστική. Μπορείτε να επιλέξετε παιχνίδια στην απόδοση που  κρίνετε εσείς καλύτερη. Γενικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση της δυάδας τόσο λιγότερα χρήματα ρισκάρουμε.Το σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί και με μονά παιχνίδια, μπορεί να εφαρμοστεί και με πολλαπλασιαστή κέρδους/στοίχημα.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε δύο παιχνίδια και να τα παιξουμε μαζί σαν δυάδα.

Καθορίζουμε στην αρχή το ποσό που θέλουμε να κερδίσουμε και βάσει των αποδόσεων υπολογίζουμε το ποντάρισμα σύμφωνα με το τύπο:

Π= (Χ+Κ)/((Α1*Α2)-1)

Π=Το ποσό που πρέπει να ποντάρουμε
Χ= Η Συνολική χασούρα
Κ= Το ποσό που θέλουμε να κερδίσουμε
Α1= Απόδοση 1ου παιχνιδιού
Α2= Απόδοση 2ου παιχνιδιού

Παράδειγμα:
Θέλουμε να κερδίσουμε 10 €  άρα Κ=10
Ποντάρουμε στη νίκη της ομάδας Α στο 1.65  άρα Α1 = 1.65
Ποντάρουμε στη νίκη της ομάδας Β  στο 1.7 άρα Α2 = 1.70
Ειναι το πρωτο μας στοίχημα και δεν έχουμε χάσει τίποτα ακόμη. Αρα Χ=0

Αν εφαρμόσουμε τον παραπάνω τύπο για να κερδίσουμε 10 ευρώ θα πρεπει να ποντάρουμε

Π=(0+10)/((1.65*1.70)-1) = 10/(2.8-1) = 10/1.8 = 5.55 Ευρώ

Το ποντάρισμα μας θα είναι 5.55 Ευρώ για να κερδίσουμε 10 €.

Αν κερδίσουμε, πετύχαμε το στόχο μας και κερδίσαμε τα 10 Ευρώ οπότε εφαρμόζουμε το σύστημα από από την αρχή.

Αν χάσουμε, προσθέτουμε το χαμένο ποντάρισμα στη συνολική χασούρα
και εφραμόζουμε τον τύπο για άλλες δυάδες αγώνων διαδοχικά μέχρι να κερδίσουμε.

 Ας δούμε τη διαδοχική εφαρμογή του παραπάνω συστήματος θεωρόντας
ότι χάνουμε τα 3 πρώτα στοιχήματα και κερδίζουμε το  τέταρτο. Για λόγους ευκολίας θεωρούμε ότι η απόδοση της δυάδας είναι 2.5 για όλα τα στοιχήματα και το ποσό που θέλουμε να κερδίσουμε 10 Ευρώ

Πρώτο στοιχημα:
Ποντάρισμα: Π=10/(2.5-1)=10/1.5 = 6.66  Χάθηκε. 

Χασούρα Χ=6.66

Δεύτερο Στοιχημα
Ποντάρισμα: Π=
(10+6.66)/(2.5-1)=16.66/1.5 = 11.10  Χάθηκε. 
Χασούρα  Χ=6.66+11.10= 17.77

Τρίτο  Στοιχημα
Ποντάρισμα: Π=
(10+17.77)/(2.5-1)=27.77/1.5 = 18.51  Χάθηκε.
Χασούρα  Χ=17.77+18.51= 36.28

Τέταρτο στοίχημα: Π=
(10+36.28)/(2.5-1)=46.28/1.5 = 30.85  Κερδήθηκε

Με αυτό το κερδισμένο στοίχημα έχουμε πάρει πίσω όλα τα χρήματα που χάσαμε μέχρι τώρα και κέρδος 10 Ευρώ που ήταν ο αρχικός μας στόχος.

Ξεκινάμε την εφαρμογή του συστήματος από την αρχή.

Στατιστικά, κάποια στιγμή η δυάδα μας θα κερδίσει και θα μας επιστρέψει τη χασούρα και το ζητούμενο κέτρδος. Ειδικότερα αν παίζουμε μονά παιχνίδια και ακολουθούμε κάποιο
tipster με 50%+ ποσοστό επιτυχίας θα έχουμε κερδισμένα στοιχήματα συχνότερα.

beta-win.blogspot.com : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.
Flag Counter