αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
+ + + + +

πως βγάζω χρήματα από το διαδίκτυο - make money online (Part I)

Κάντε χρήματα απο τις Paid To Click Υπηρεσίες - Site.
Όλες οι υπηρεσίες paid to click είναι γνωστές σε παγκόσμιο επίπεδο. Τι είναι οι υπηρεσίες - σελίδες paid to click? Απλές ιστοσελίδες όπου όλοι είναι κερδισμένοι, αυτό που γίνεται σε τέτοιες ιστοσελίδες είναι το εξής: ο ιδιοκτήτης ιστοσελίδας παράδειγμα εγώ, θέλω να διαφημίσω την σελίδα μου θα δημιουργήσω λογαριασμό στην Paid To Click ιστοσελίδα της επιλογής μου (δωρεάν πάντα) και έπειτα θα διαλέξω ένα πακέτο διαφήμισης όπου θα δηλώνω ότι θέλω η ιστοσελίδα μου να εμφανιστεί σε 1,000 άτομα συνολικά ή διαφορετικά (σε 1,000 διαφορετικά άτομα εννοείται ότι ανεβαίνει η τιμή του πακέτου) και έπειτα οι χρήστες εσείς για παράδειγμα θα μπείτε στον λογαριασμό που πάλι θα έχετε δημιουργήσει δωρεάν & στην συνέχεια θα δείτε τα διαφημιστικά που είναι διαθέσιμα.

Τι γίνονται τα κέρδη σας? Η κάθε ιστοσελίδα έχει τους δικούς της όρους και βέβαια διαφορετικές τιμές όπου κερδίζετε χρήματα. Οι περισσότερες Paid To Click υπηρεσίες θα σας δώσουν την επιλογή να πάρετε τα χρήματα που κερδίσατε όταν φτάσετε το ελάχιστο ποσό ανάληψης, το οποίο είναι 1 Ευρώ - Δολλάριο ή τα 2 Ευρώ - Δολλάρια. Προσέξτε τώρα γιατί τα χρήματα, οι ιστοσελίδες αυτές δεν αφήνουν να τα τοποθετήσετε κατευθείαν στον προσωπικό σας λογαριασμό στην τράπεζα για λόγους ασφαλείας δικούς σας αλλά και της ιστοσελίδας ώστε να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα, όπως για παράδειγμα: κάποιος "hacker" να χτυπήσει την σελίδα και να λάβει τα στοιχεία των λογαριασμών. Όλες οι παρόμοιες υπηρεσίες στον ίντερνετ χρησιμοποιούν προγράμματα συνναλαγής όπως: Paypal,   κτλ. Πολλοί απο εσάς, είναι πιθανόν να τα γνωρίζετε όσο για τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζετε ορίστε:
Οι παραπάνω εταιρείες που αναφέραμε είναι ο ασφαλής σας τρόπος πληρωμών, μεταφοράς χρημάτων κτλ. Χρησιμοποιούνε συστήματα ασφαλείας ώστε να μην αποκαλύπτεται τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της πιστωτικής - χρεωστικής σας κάρτας. Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι ΔΩΡΕΑΝ και είναι απαραίτητες ώστε να λάβετε τα κέρδη όπως αναφέραμε παραπάνω. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτές τις υπηρεσίες κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:


Paypal - The Safer, easier way to get paid

Κάποιοι σίγουρα θα γελάτε, για τον λόγο ότι τα κέρδη που έχετε απο μια εμφάνιση διαφήμισης είναι 0,01 λεπτά του Ευρώ. Άσχετα με τα 0,04 λεπτά κέρδη που θα έχετε καθημερινά, υπάρχει τρόπος ώστε να κερδίζετε αρκετα  την ΕΒΔΟΜΑΔΑ 

Οι πιο αξιόπιστες εταιρείες για να ξεκινήσετε είναι :


NeoBux
Η μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο.
Όπως ισχυρίζεται και η παρόν υπηρεσία είναι η "Καινοτομία στις Paid To Click Υπηρεσίες". Το NeoBux υπάρχει απο τις αρχές τους 2008 και από τα στοιχεία του παραπάνω φαίνεται ότι έχει πληρώσει συνολικά πάνω από  38,000,00 Εκατομμύρια Δολλάρια. Μην ξεγελιέστε και νομίζετε ότι επειδή γράφει δολλάρια η εταιρεία δεν πληρώνει και σε Ευρώ. Οι περισσότερες υπηρεσίες έχουν σαν πρώτο νόμισμα το δολλάριο αλλά έχουν σίγουρα και άλλα νομίσματα τις παγκόσμιας αγοράς μιάς και αυτές οι υπηρεσίες χρησιμοποιούνται απο μέλη σε όλο τον κόσμο.

Στο NeoBux μπορείτε να κερδίζετε 0,01 λεπτά του ευρώ ανα διαφήμιση που βλέπετε και τα δωρεάν μέλη μπορούν να βλέπουν έως και 4 διαφημιστικά την ημέρα. Σίγουρα πιστεύετε ότι 4 λεπτά την ημέρα δεν πρόκειται να σας κάνει να κερδίσετε τα χρήματα που ανέφερα παραπάνω (1,000 Ευρώ/Εβδομάδα) αφού με 4 λεπτά την ημέρα βγάζετε συνολικά 60Ευρώ τον χρόνο , όμως
όλα τα μέλη έχουν την δυνατότητα αναβάθμισης του λογαριασμού τους και έτσι έχουν το δικαίωμα να κερδίζουν παραπάνω χρήματα.
Μπορείτε να κάνετε εγγραφή κάνοντας click εδώ.






clixsense
Το Clixsense υπάρχει στην αγορά απο το 2007. Είναι το πιο παλιό Paid To Click site, όπου λειτουργεί έως και σήμερα χωρίς να χάσει ούτε ενα μέλος. Ας δούμε τα στατιστικά:
Μπορείτε να κερδίζετε καθημερινά απο 0,0195 Ευρώ έως και 5,0195 Ευρώ. Βέβαια, υπάρχει παγίδα. Τα καθημερινά και σίγουρα κέρδη ενος δωρεάν μέλους είναι 0,0195  ενώ για να φτάσει το μέγιστο που είναι και τα 5,0195 Ευρώ θα πρέπει να παίξει ενα παιχνίδι εντελώς δωρεάν. Το παιχνίδι ClixGrid σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε έως και 5 Ευρώ καθημερινά. Υπάρχουν και μικρότερα ποσά τα οποιά μπορείτε να κερδίσετε τα οποία είναι 0,10 - 0,25 - 0,50 - 1,00 - 1,50 - 2,50 και τέλος 5,00. Δέν είναι κάποιο παιχνίδι με ερωτήσεις αλλά και δεν έχετε επίσης μόνο μια ευκαιρία. Θα σας εμφανίζετε μια φωτογραφία κομμένοι σε κουτάκια και έπειτα εσείς θα έχετε 25 ευκαιρίες να βρείτε κάποιο ποσό. Με αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ότι ανεβαίνει στην κατηγορία του νούμερο ένα Paid To Click.
Μπορείτε να κάνετε εγγραφή κάνωντας click εδώ.




Πώς μπορείτε να κερδίζετε έως και 1,000 Ευρώ/Εβδομάδα χρησιμοποιώντας τις Paid To Click Υπηρεσίες  με μία μικρή επένδυση
Αρχικά να σας αναφέρω ότι αυτό δεν πρόκειται να σας φέρει τα κέρδη που αναφέρω παραπάνω σε μία ή δύο μέρες. Όλες οι τεχνικές που πρόκειται να σας αναφέρω είναι πραγματικές και σίγουρα δεν είναι κάτι ξεχωριστό ή μοναδικό όπως λένε πολλά άτομα στο διαδίκτυο γενικά και χρεώνουν τέτοιες υπηρεσίες. Η τεχνική που θα σας αναφέρω θα σας βοηθήσει να φτάσετε τα 1,000Ευρώ κέρδη την εβδομάδα άμα ακολουθήσετε κατα γράμμα ότι θα διαβάσετε.
Όπως αναφέραμε και παραπάνω κερδίζετε 0,04 λεπτά του ευρώ σε καθημερινή βάση. Όλα αυτά τα προγράμματα έχουν προγράμματα επίσης όπου κάθε φορά γράφεται ένα άτομο στο όνομα σας κερδίζετε τα μισά κέρδη του ατόμου καθημερινά και σταθερά κάθε φορά που μπαίνει στον λογαριασμό του και βλέπει διαφημιστικά. Σημειώστε ότι όταν λέω κερδίζετε τα μισά κέρδη του ατόμου ΔΕΝ παίρνετε χρήματα απο τον λογαριασμό του ούτε χάνει απο πουθενά αυτό το άτομο, τα έξτρα αυτά χρήματα σας τα δίνει η εταιρεία σαν μπόνους. Όποιο άτομο εγγράφεται απο εσάς (Refferal) θα υπάρχει πάντα στο δικό σας όνομα και αυτοί ονομάζονται Direct Refferals. Άμα έχετε συνδεθεί ήδη στον λογαριασμό σας ίσως το παρατηρήσατε, εκτός βέβαια απο τους Direct Refferals μπορείτε να νοικιάσετε άτομα για 30 ημέρες ώστε να λαμβάνετε το μπόνους που αναφέραμε παραπάνω. Το να νοικιάσετε Refferals είναι πάντα καλή επιλογή και δεν χάνετε τίποτα αφού τα χρήματα που θα δώσετε για να τους νοικιάσετε θα σας τα δώσουν πίσω διπλάσια. Πολλοί απο εσάς δεν έχετε ιστοσελίδα ή blog πράγμα και το οποίο θα σας δυσκολέψει για να πάρετε Direct Refferals πράγμα το οποίο σίγουρα δεν είναι κακό ( κατα κάποιο τρόπο ) αφού μπορείτε και νοικιάζετε Refferals. Ποιά βήματα πρέπει να ακολουθήσετε για να κερδίσετε έως 1,000 Ευρώ/Εβδομάδα:
  • Μετά την εγγραφή σας σε οποιοδήποτε Paid To Click πρόγραμμα τοποθετήστε το banner τους προγράμματος στην ιστοσελίδα ή blog σας. Πάντα να γράφετε και ένα σχετικό άρθρο σχετικά με τα προγράμματα που τοποθετήτε.
  • Δεύτερο αλλά καλύτερο και πιο αποτελεσματικό. Google Adwords, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να αναφέρω και πολλά. Το Adwords χρησιμοποιείτε απο πολλούς επαγγελματίες αλλά ιδιοκτήτες ιστοσελίδων ώστε να αποκτήσουν κοινό όπου ενδιαφέρεται για την προσφορά σας. Σε καμία περίπτωση τα χρήματα για την διαφήμιση στο Adwords δεν θα πάνε χαμένα αφού θα αποκτήσετε Direct Refferals. Το προτείνουμε για όσους βιάζονται να φτάσουν τα κέρδη των 1,000 Ευρώ την εβδομάδα και ειδικά για τα άτομα που δεν έχουν ιστοσελίδα.


Πώς μπορείτε να κερδίζετε έως και 1,000 Ευρώ/Εβδομάδα χρησιμοποιώντας τις Paid To Click Υπηρεσίες  Χωρίς καμία επένδυση.
  1. Δημιουργήστε λογαριασμό σε 5 Paid To Click Ιστοσελίδες (Προτιμήστε αυτά που έχουμε τοποθετήσει παραπάνω αφού είναι ελεγμένα και δηλωμένες εταιρείες).
  2. Βλέπετε καθημερινά απο 20 έως 50 διαφημιστικά συνολικά.
  3. Νοικιάστε Refferal's και ΜΗΝ κάνετε ανάληψη στα χρήματα που κερδίζετε στην αρχή.
  4. Συνεχίστε να βλέπετε διαφημιστικά καθημερινά και όσοι Refferal's είναι ενεργοί κρατήστε τους και τους υπόλοιπους ανακυκλώστε τους μέχρι να φτάσετε τους 300 ενεργούς σε κάθε PTC ιστοσελίδα.
  5. Εφόσον φτάσετε τους 300 ενεργούς Refferals σταματήστε να νοικιάζετε άλλους και συνεχίστε μόνο να βλέπετε διαφημιστικά καθημερινά μέχρι να φτάσετε τα 90$ ώστε να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας.
  6. Όταν θα έχετε αναβαθμίσει τον λογαριασμό σας το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να νοικιάσετε τους μέγιστους για τον λογαριασμό σας.
Τέλος όταν θα έχετε "Χρυσό" λογαριασμό και μέγιστους Refferals για τον λογαριασμό σας θα μπορείτε να έχετε συνολικά έσοδα καθημερινά (και απο τα 5 PTC Site) 50$ - 100$ δλδ γύρω στα 35 με 77 Ευρώ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Πηγή : http://www.greekzdl.com/paid-to-click.php 



Αν σας άρεσε το ανωτέρω άρθρο και θέλετε να επιβραβεύσετε και να στηρίξετε την προσπαθεία του bet an win μπορείτε να κάνετε δωρέα οποιοδήποτε ποσό μέσω PayPal κάνοντας click εδώ 

2 σχόλια :

Mr.P είπε...

δοκιμάστε αυτό http://www.clixsense.com/?3929723

Blogger είπε...

The top things about Clixsense's Get Paid To Click Program:
1. Up to $0.02/click.
2. 5 secs starting timer.
3. Revisit every 24 hours.

beta-win.blogspot.com : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.
Flag Counter