αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
+ + + + +

Super3

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Όνομα – Λογότυπο  :  SUPER 3
Ημερομηνία Έναρξης :  25 Νοεμβρίου 2002


Αντικείμενο παιχνιδιού
Το αριθμολαχείο SUPER 3 αφορά στην πρόβλεψη καθορισμένων ψηφίων - ανάλογα με τον τύπο του παιγνιδιού - ενός τριψήφιου αριθμού, ο οποίος προκύπτει κάθε φορά μετά από κλήρωση. Σε κάθε κλήρωση κληρώνεται ένας τριψήφιος αριθμός από το 000 μέχρι και το 999 που αποτελεί την νικήτρια στήλη. Eίναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι νέας γενιάς. Δίνει σε κάθε παίκτη τρεις ευκαιρίες, κάθε ημέρα, να παίξει και να κερδίσει μέχρι και 600 φορές το ποσό που στοιχηματίζει!

Τύποι Παιχνιδιού
 Υπάρχουν 4 διαφορετικοί τύποι παιχνιδιού στους οποίους μπορείς να προβλέψεις ένα ή περισσότερα ψηφία του τριψήφιου αριθμού της κλήρωσης. Οι τύποι αυτοί είναι:
1."ΜΕ ΣΕΙΡΑ": Ζητείται η πρόβλεψη και των τριών ψηφίων του κληρωθέντος αριθμού με την ακριβή τους σειρά.
2."ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ": Ζητείται η πρόβλεψη και των τριών ψηφίων του κληρωθέντος αριθμού ανεξαρτήτου σειράς.
3."ΔΥΟ ΨΗΦΙΑ": Ζητείται η πρόβλεψη δύο εκ των τριών ψηφίων του κληρωθέντος αριθμού στη σωστή θέση.
4."ΕΝΑ ΨΗΦΙΟ": Ζητείται η πρόβλεψη ενός εκ των τριών ψηφίων του κληρωθέντος αριθμού στη σωστή θέση.

Ποιοι Κερδίζουν - Κέρδη ανά Επιτυχία
 Κάθε συμμετοχή με επιτυχία κατατάσσεται σε μία μόνο Κατηγορία Επιτυχιών ανάλογα με τον Τύπο Παιχνιδιού που έχεις επιλέξει. Σε κάθε μία από τις εν λόγω Κατηγορίες Επιτυχιών αντιστοιχεί και ένας Συντελεστής Απόδοσης με βάση τον οποίο προκύπτει το αντίστοιχο κέρδος.
Αναλυτικότερα:
1. Στον τύπο παιχνιδιού "ΜΕ ΣΕΙΡΑ", ο Συντελεστής Απόδοσης κέρδους ορίζεται σε 600.
2. Στον τύπο παιχνιδιού "ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ", ο Συντελεστής Απόδοσης κέρδους ορίζεται κατά περίπτωση ως εξής:
α.Για την πρόβλεψη και των τριών ψηφίων του αριθμού της κλήρωσης, ο Συντελεστής Απόδοσης κέρδους ορίζεται σε 100.
β.Για την πρόβλεψη και των τριών ψηφίων αριθμού της κλήρωσης, στον οποίο περιέχονται δύο όμοια ψηφία, ο Συντελεστής Απόδοσης κέρδους ορίζεται σε 200.
γ.Για την πρόβλεψη και των τριών ψηφίων αριθμού της κλήρωσης στον οποίο περιέχονται τρία όμοια ψηφία, ο Συντελεστής Απόδοσης κέρδους ορίζεται σε 600.
3. Στον τύπο παιχνιδιού "ΔΥΟ ΨΗΦΙΑ", ο Συντελεστής Απόδοσης κέρδους ορίζεται σε 60.
4. Στον τύπο παιχνιδιού "ΕΝΑ ΨΗΦΙΟ", ο Συντελεστής Απόδοσης κέρδους ορίζεται σε 6.
Τα κέρδη ανά επιτυχία κάθε κατηγορίας είναι προκαθορισμένα και προκύπτουν από τους αντίστοιχους Συντελεστές Απόδοσης πολλαπλασιαζόμενους επί την αξία κάθε συμμετοχής.

Πόσο Κοστίζει
 Το αντίτιμο συμμετοχής ανά στήλη (τριών ή δύο ή ενός ψηφίου ανάλογα με τον Τύπο Παιχνιδιού) ορίζεται σήμερα  στα πενήντα λεπτά του ευρώ (€ 0,50).

Που Παίζεται
 Αποκλειστικά στα πρακτορεία της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Λήξη Συμμετοχής
 Δέκα (10) λεπτά πριν από την κάθε κλήρωση. Κάθε δελτίο που επικυρώνεται μετά από το χρόνο αυτό συμμετέχει στην αμέσως επόμενη κλήρωση.

Κληρώσεις
 Στο SUPER 3 γίνονται τρεις κληρώσεις κάθε ημέρα, στις 14:00, 18:00 και 21:00 όλη την εβδομάδα. Το SUPER 3 είναι ένα πρωτοποριακό παιχνίδι ακόμα και στον τρόπο κλήρωσης, για την ανάδειξη του τριψήφιου αριθμού. Η κλήρωση δεν γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά ακολουθεί τη διεθνή πρακτική για τα παιχνίδια νέας γενιάς. Οι τριψήφιοι τυχεροί αριθμοί παράγονται από ηλεκτρονική κληρωτίδα με βάση έναν αλγόριθμο, του οποίου η αξιοπιστία έχει πιστοποιηθεί από τα πανεπιστήμια Columbia και Connecticut των ΗΠΑ.
Τα αποτελέσματα των κληρώσεων μεταδίδονται μέσω των τηλεοράσεων που βρίσκονται στα πρακτορεία μας, από την σελίδα 192 του Teletext της ΝΕΤ καθώς και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.opap.gr

Νέο Δελτίο
 Στο νέο δελτίο οι περιοχές συμπλήρωσης προβλέψεων για το SUPER 3 αυξάνονται από 2 σε 5 (Α, Β, Γ, Δ, Ε) και προστίθεται μια νέα περιοχή για Συνεχόμενες και Μελλοντικές Κληρώσεις που αντικαθιστά το Πεδίο Διαδοχικών Κληρώσεων.
Στο δελτίο μπορούν να συμπληρωθούν (με τον τρόπο που ισχύει σήμερα ή περιγράφεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο):
• Απλές Στήλες
• Πλήρη Συστήματα (Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης)
• Τυχαία Επιλογή
• Πολλαπλασιαστής
• Συνεχόμενες και Μελλοντικές κληρώσεις
   
Ιστορική Αναδρομή - Εξέλιξη Παιχνιδιού
 Παίχθηκε για πρώτη φορά στις 25 Νοεμβρίου 2002 με τιμή στήλης 0,50€.
Στις 26 Ιανουαρίου 2009 διατίθενται τα νέα ανασχεδιασμένα δελτία με περισσότερες επιλογές για τον παίκτη, διευρύνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε συνεχόμενες κληρώσεις και καθιερώνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε μελλοντικές κληρώσεις.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Έντυπο Δελτίο
Στο έντυπο δελτίο διακρίνουμε τα εξής:
- Πέντε (5) Περιοχές Πρόβλεψης (Α, Β, Γ, Δ, Ε)
- Περιοχή Συνεχόμενων / Μελλοντικών Κληρώσεων
 Σε κάθε Περιοχή Πρόβλεψης υπάρχουν:
- πεδίο επιλογής ψηφίων του αριθμού
- πεδίο επιλογής παιχνιδιού
- πεδίο Πολλαπλασιαστή
- πεδίο Τυχαία Επιλογή
- πεδίο 'Ακυρο
Συμπλήρωση Δελτίου
Σε κάθε δελτίο μπορούμε να συμπληρώσουμε:
- Απλές Στήλες
- Πλήρη Συστήματα (Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης)
- Πολλαπλασιαστή
- Τυχαία Επιλογή
- Συνεχόμενες / Μελλοντικές κληρώσεις

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ
Για συμμετοχή σε κληρώσεις του παιχνιδιού SUPER 3 ακολουθούμε τα εξής βήματα:

ΒΗΜΑ 1: Απόκτηση Δελτίου
Ζητάμε το δελτίο από τον πράκτορα ή το βρίσκουμε πάνω στον πάγκο του πρακτορείου.

ΒΗΜΑ 2: Συμπλήρωση Δελτίου
Συμμετοχή με Απλή Στήλη
Συμμετοχή με Πλήρες Σύστημα (Σύστημα Πλήρους Ανάπτυξης)
Συμμετοχή με χρήση Πολλαπλασιαστή
Συμμετοχή με χρήση Τυχαίας Επιλογής
Συμμετοχή σε Συνεχόμενες / Μελλοντικές κληρώσεις

ΒΗΜΑ 3: Παράδοση Συμπληρωμένου Δελτίου και Έλεγχος Απόδειξης Συμμετοχής
Δίνουμε το συμπληρωμένο δελτίο στον πράκτορα και μετά την έξοδο του δελτίου από την τερματική μηχανή μας παραδίδει το Αποδεικτικό Συμμετοχής.
Κατά την παραλαβή του Αποδεικτικού Συμμετοχής οφείλουμε να ελέγξουμε ότι αυτό είναι έγκυρο και περιέχει όλα τα στοιχεία που αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη συμμετοχή. Είναι υποχρέωσή μας να αντιπαραβάλλουμε τις επιλογές μας με αυτές που έχει εκτυπώσει η τερματική μηχανή στο Αποδεικτικό Συμμετοχής για να βεβαιωθούμε ότι συμπίπτουν.

ΒΗΜΑ 4: Εύρεση επιτυχιών δελτίου
Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του SUPER 3, συγκρίνουμε τους αριθμούς που παίξαμε με τους αριθμούς που κληρώθηκαν για να βρούμε πόσες σωστές προβλέψεις είχαμε στο δελτίο μας.
Για ευκολία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είτε τα προσφερόμενα προγράμματα διαλογής των παιχνιδιών είτε τα ειδικά Τερματικά Ελέγχου Αποδείξεων που υπάρχουν σε κάθε πρακτορείο είτε τέλος να απευθυνθούμε στον πράκτορα.
Για τα κέρδη της κάθε κατηγορίας νικητών του SUPER 3 μας ενημερώνουν οι επίσημες ανακοινώσεις της ΟΠΑΠ ΑΕ ή οποιοδήποτε πρακτορείο του Οργανισμού.

ΒΗΜΑ 5: Είσπραξη Κερδών
Ανάλογα με το ύψος του ποσού, εισπράττουμε τα κέρδη μας είτε από τα εξουσιοδοτημένα από την ΟΠΑΠ ΑΕ σημεία πώλησης (προσκομίζοντας την Απόδειξη Συμμετοχής) είτε από τις συνεργαζόμενες Τράπεζες (προσκομίζοντας την Αίτηση Πληρωμής που έχουμε παραλάβει από τον πράκτορα).
Κατά την πληρωμή των κερδών παρακρατείται άμεσα από την ΟΠΑΠ ΑΕ ο αναλογών φόρος, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.
Περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή σας σε κληρώσεις του παιχνιδιού SUPER 3 μπορείτε να έχετε:
- από τον πράκτορα της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.
- από την πίσω όψη του δελτίου SUPER 3
- από τον Γενικό Κανονισμό
- από τον Κανονισμό SUPER 3
- από τον Οδηγό παίκτη SUPER 3.

  • Συστήματα Super3  click εδώ



beta-win.blogspot.com  : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.

beta-win.blogspot.com : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.
Flag Counter