αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
+ + + + +

Στον τζόγο υπάρχει αξιοκρατία


Στον τζόγο μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν , όμως υπάρχουν συμπεριφορές που φέρνουν τον παίκτη κοντά στην επιτυχία. Δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ένα σωστό τζογαδόρο με μια σωστή επιχείρηση. Το κυνήγι της επιτυχίας απαιτεί γνώσεις , ηρεμία , αυτοσυγκέντρωση , διορατικότητα , επιμονή και υπομονή.
Όποιος προσεγγίζει τον τζόγο με την δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία θα συντριβεί γιατί καλείται να αντιμετωπίσει τις ψυχρές πιθανότητες οι οποίες τους βλέπουν όλους με το ίδιο μάτι.
Δεν υπάρχουν διακρίσεις, εύνοιες και χάρες. Τα γεγονότα θα συμβούν και όποιος τα προβλέπει με λανθασμένες διαδικασίες θα αποτύχει.
Καμιά αξία δεν έχουν οι σποραδικές επιτυχίες και οι σποραδικές εύνοιες. Καμιά αξία δεν έχουν τα δοκάρια , τα γκολ στο 90΄ και οι χαμένες ευκαιρίες. Αυτά είναι για καφενειακού τύπου διαδικασίες και δεν αφορούν τα γεγονότα, αφού δεν προηγούνται αλλά είναι μεταγενέστερα αυτών.
Μην πιστεύετε λοιπόν το παραμύθι ότι είστε άτυχοι , ότι σας κατατρέχουν τα κακά μάτια , ότι σας κακομεταχειρίζονται οι μπουκμέικερς , ότι κάποιες ανώτερες δυνάμεις σας αρπάζουν τα λεφτά από την τσέπη. Αν πιστεύετε ότι μόλις πέσει η γκανιότα από το 40 %  στο 30 % θα γεμίσει η τσέπη σας λεφτά να πάτε να ρωτήσετε αυτούς που έχασαν 10 πολυκατοικίες στη ρουλέτα με γκανιότα 2,70 %. Να πάτε να ρωτήσετε τους άστεγους στο Λονδίνο που έπαιζαν μονά αποδεκτά με 7  % ή 8 % γκανιότα.
Δεν υποστηρίζουμε ότι οι υπάρχουσες συνθήκες είναι ιδανικές. Όμως υποστηρίζουμε ότι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού πρέπει να είναι ο εαυτός μας και κανένας μπουκ , κανένας ειδικός , κανένας θαυματοποιός. Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο τζόγος επειδή αποτελείται από πιθανότητες είναι η πλέον αξιοκρατική δραστηριότητα. Στην οποία κερδίζουν οι ικανότεροι.


Αν σας άρεσε το ανωτέρω άρθρο και θέλετε να επιβραβεύσετε και να στηρίξετε την προσπαθεία του bet an win μπορείτε να κάνετε δωρέα οποιοδήποτε ποσό μέσω PayPal κάνοντας click εδώ 

beta-win.blogspot.com : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.
Flag Counter