αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
+ + + + +

Απαραίτητος ο στόχος στη ρουλέτα


Σε κάθε τυχερό παιχνίδι ο παίκτης πρέπει να έχει στόχους. Ειδικά στη ρουλέτα που οι προκλήσεις είναι πολύ  συχνές πρέπει απαραίτητα να ξεκινάμε το παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης – ανάπτυξης με συμπεριφορά που θα είναι προκαθορισμένη σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.
Ο στόχος στη ρουλέτα καθορίζεται από το κεφάλαιο. Είναι πολύ δυσκολότερο για έναν παίκτη που διαθέτει 50 € να σηκωθεί από τη ρουλέτα με 1.000 € σε σύγκριση  με έναν παίκτη που διαθέτει κεφάλαιο 200 €. Όσο μεγάλη είναι η διαφορά κεφαλαίου νε τον στόχο τόσο περισσότερα ρίσκα πρέπει να παίρνει ο παίκτης. Αυτά τα ρίσκα τον υποχρεώνουν να καταφεύγει σε καταστρατήγηση των πιθανοτήτων και να στοιχηματίζει κυρίως με τις επιθυμίες του που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Αν λοιπόν διαθέσετε 100 € και έχετε στόχο ένα κέρδος 100 € θα πρέπει να χωρίσετε το κεφάλαιο σε 20 στοιχήματα των 5 € και να στοιχηματίζετε σε γεγονότα που διπλασιάζουν ή τριπλασιάζουν βασισμένοι σε κάποιο σκεπτικό όποιο και αν είναι αυτό.
Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των 20 στοιχημάτων θα πρέπει να δείτε αυτό που αποκομίσατε σε σχέση με τον αρχικό στόχο. Στατιστικά θα πρέπει να έχετε χάσει 2,70 € δηλαδή 1 μάρκα των 5 €. Αυτό θα γίνει στην περίπτωση που είχατε 50% πετυχημένες επιλογές σε απλή πιθανότητα που διπλασιάζει ή τριπλασιάζει, ή 33% σε επιλογές που τριπλασιάζουν.
Μην υποτιμάτε τον διπλασιασμό ή τον τριπλασιασμό έναντι του 36.00 που πληρώνει ο ένας αριθμός, αφού στην πράξη όλα εξισώνονται. Αυτός που κυνηγάει έναν αριθμό θα τον πιάσει κατά μέσο όρο 30 φορές στις 1.000 μπίλιες και αυτός που κυνηγάει το μαύρο – κόκκινο θα το πιάσει τις 500 φορές από τις 1.000. Η απόδοσή τους δηλαδή στη διάρκεια είναι η ίδια μόνο που όσοι παίζουν έναν αριθμό με 36.00 έχουν την ψευδαίσθηση ότι πάνε για μεγαλύτερα κέρδη σε σχέση με αυτόν που παίζει απλές πιθανότητες. Κάνουν όμως πολύ μεγάλο λάθος.

Επανερχόμενοι στην τεχνική πονταρίσματος που περιγράψαμε θα πούμε ότι αν παίζετε μαύρο – κόκκινο θα πρέπει μέσα σε 20 μπίλιες να πιάσετε 11 φορές το χρώμα για να έχετε κέρδος 2 μάρκες. Αν χρησιμοποιήσετε μια τεχνική πιθανοτήτων με καλή επαλήθευση θα βρείτε το χρώμα 13 φορές που σημαίνει +6 μάρκες. Άρα από ένα κύκλο 20 μπιλιών μπορεί να έχετε κέρδος 6 μάρκες δηλαδή 30 €. Αν πετύχετε αυτή την επαλήθευση σε 3 κύκλους έχετε σχεδόν φτάσει στο στόχο σας και επομένως διακόπτετε. Σε περίπτωση που ο παίκτης παίξει στον τριπλασιασμό τότε θα θέλει 7 φορές επιτυχία στις 20 μπίλιες για να κερδίσει τη μια μάρκα. Αν έχει 9 επιτυχίες θα έχει αποκομίσει 27 μάρκες δηλαδή ένα κέρδος +7 μάρκες και επομένως χρειάζεται πάλι τρεις το ίδιο πετυχημένους κύκλους για να κερδίσει τις 20 μάρκες.
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση αποτυχίας σε έναν κύκλο ; Στατιστικά είναι δύσκολο να ακολουθούμε μια δοκιμασμένη απλή μέθοδο και να χάσουμε περισσότερο από 20% του κεφαλαίου, δηλαδή 4 μάρκες σε έναν κύκλο 20 μπιλιών. Απώλεια 20% επί του τζίρου είναι 7 φορές μεγαλύτερη από την θεωρητική γκανιότα και δεν παρατηρείται συχνά. Σε κάθε περίπτωση συνεχίζετε τη μέθοδό σας και όταν ολοκληρωθεί ο χρόνος στοιχηματισμού αποχωρείτε με τα οποιαδήποτε αποτελέσματα.


Αν σας άρεσε το ανωτέρω άρθρο και θέλετε να επιβραβεύσετε και να στηρίξετε την προσπαθεία του bet an win μπορείτε να κάνετε δωρέα οποιοδήποτε ποσό μέσω PayPal κάνοντας click εδώ 

beta-win.blogspot.com : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.
Flag Counter