αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
+ + + + +

Σύστημα (Αποκλεισμός της επανάληψης)



Επιλέγονται δύο μπίλιες στις οποίες αποκλείουμε την επανάληψη, οποιασδήποτε 12άδας.
Το σύστημα παίζεται με τον εξής τρόπο :
Στην πρώτη μπίλια δεν στοιχηματίζουμε και όταν εμφανιστεί ή π.χ. Α΄12άδα παίζουμε στην επόμενη μπίλια τις Β΄ και Γ΄12άδες από 2 μάρκες με στόχο κέρδος + 2 μάρκες.
Αν στην πρώτη μπίλια έρθει η Β΄12άδα τότε στη δεύτερη μπίλια παίζουμε τις Α΄ και Γ΄12άδες από 2 μάρκες.
Αν στην πρώτη μπίλια έρθει η Γ΄12άδα , τότε στη δεύτερη μπίλια παίζουμε τις Α΄ και Β΄12άδες από 2 μάρκες.
Με τη μέθοδο αυτή θα κερδίσουμε δύο μάρκες όταν δεν γίνεται επανάληψη και θα χάνουμε τέσσερις όταν έρχεται η ίδια 12άδα.


beta-win.blogspot.com  : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.



Αν σας άρεσε το ανωτέρω άρθρο και θέλετε να επιβραβεύσετε και να στηρίξετε την προσπαθεία του bet an win μπορείτε να κάνετε δωρέα οποιοδήποτε ποσό μέσω PayPal κάνοντας click εδώ 

beta-win.blogspot.com : Πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχετε δικαίωμα να παίξετε πρέπει να είστε άνω των 21 ετών και όλα τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να αντιμετωπίζονται με οικονομική σύνεση. Για αυτούς τους λόγους αν είστε ανήλικος ή αντιμετωπίζεται πρόβλημα εθισμού στο τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια σας συνιστούμε να μην συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας.
Flag Counter